resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 16437
    arda’nın galatasaraya’a transferi ile ilgili;

    öncelikle “gelmesini kimse istemiyor” diye yazan/düşünen yazarlarımıza şunu hatırlatmak isterim. bakın gs sözlük tüm galatasaraylıların özelliklerini,isteklerini, düşüncelerini yüzde100 yansıtan bir yer değildir. bu sözlükte arda’nın transferini isteyen pek kimsenin olmaması sokaktaki galatasaraylıyı bağlamaz. sokaktaki galatasaraylının düşüncesini yansıtmaz. arda turan’ın instagram sayfasındaki bazı fotoğrafların yorumlarına bakın ne demek istediğimi anlarsınız. kendisine “kaptan dööön” yazanların sayısı bu sözlükteki yazar sayısından çok.

    bir de “o gelirse ben yokum, şu giderse galatasaraylılığımı askıya alırım” vb konuşan kişiler var. bakın arkadaşlar, sizin galatasaraylılığınızı askıya almanız zerre umrumuzda değil. bize ne? burada kimse kimseye taraftarlık dersi veremez ama bu sizin derdiniz. bizi ilgilendirmiyor sizin taraftarlığınızı askıya almanız. o sizin duygunuz. şunu mu bekliyorsunuz; “aaaa millet taraftarlığını askıya alacakmış, o zaman biz bu işe girmeyelim” ?? ya bu kulübün 30 milyon taraftarı var ve kulüp bu 30 milyon taraftarın birbirinden farklı isteklerine göre nasıl yönetilsin? bazı arkadaşların kendilerini konumlandırdığı yer inanılır gibi değil. bırakıyorsan bırak, istemiyorsan izleme. yalvaralım mı sana?

    ayrıca türk futbolunda skandallara karışmış tek kişi arda değildir son kişi de arda olmayacak. karışmadığı skandal kalmayan emre b. şu anda türk milli takımı kaptanı. beşiktaş’ın sol beki caner hala rahatça topunu oynuyor. ses eden var mı? aynı şekilde burak yılmaz da beşiktaş’a döndü, geçmişte yaptıkları unutuldu.

    ya bu ülkede şike yapanlar göğsünü gere gere geziyor. maçlara çıkıyor. futbolu yönetiyor. siz hangi ülkede yaşıyorsunuz ben anlamıyorum. o sebeple bu işleri abartıp hayatı kendinize zehir etmeyin.

    zevk alınacak bir futbol ortamımız malesef yok, hiç olmadı, bundan sonra da olmayacak. o sebeple zevk almayı, uzun vadeli plan yapmayı bırakın. burası türkiye. galatasaray arda ile şampiyon olacaksa arda gelsin. ağzımı açmam. onyekuru ile olacaksa onyekuru gelsin. beni galatasaray’ın şampiyon olması ilgilendiriyor. ne ile ve kimle şampiyon olduğu değil. nasıl olduğu da değil. çünkü türkiyedeki futbol ortamı bunları düşünüp hareket edilebilecek profesyonellikte değil. magazinel olayları bırakalım şampiyonluğa bakalım.

    not: arda yıllardır top oynamıyor. gelmesinin bence de hiçbir faydası yok.ama ben, eğer gelirse diye düşünüp bunu kendime dert etmiyorum. hayatımın merkezine bunu koymuyorum. hayatımın merkezi galatasaray çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın