• 724
    hocam, yaşın ilerledi. yapamaycağından değil, allah uzun ömürler versin 10 sene daha götürürsün ama bu halin hiç iyi değil. ne olurdu sana bu döneminde "hocam biraz kafanızı dinleyin" diyecek iş bilen bir yardımcı alsaydın? hasan, ümit 2000 ruhunu bu zamana taşıma amacımız varsa elbet çok önemli. gitmeleri gerektiğini asla iddia etmiyorum ama hepimiz biliyoruz bir hatan bir yanlışın olsa, canın sıkılsa danışacağın adamlar onlar değil ki. her şeyi tek başına yapmayı sevediğini de biliyoruz, şu ana kadar da çok güzel yaptın ama biraz dikkat et kendine hocam sen de insansın, arada bir ne yapacağız şu işi diye sorabileceğin biri olsa böyle mi olurdu takım? daha da önemlisi, sen böyle mi olurdun? evet galatasaray terim'den de büyüktür fakat konu sağlık sorunu olacak diye korkuyorum, sen de insansın. hiç iyi değilsin hocam. takımın bu sene ruhsuz oynaması da bir yere kadar, bu sene şampiyon olamadık diye ya da bu sene oynayan oyuncuarın bazıları karaktersiz diye galatasaray'a hiçbir şey olmaz. en fazla bir sene şampiyonlar ligi geliri elde edemeyiz, o kadar. ama bu kadar yüklenme ne olursun kendine.

    allah aşkına, bize seyirci dediğine inanabiliyor musun? taraftara küfredecek tıynetteki bir müsvedde için bize taraftar değil seyircisiniz dedin. bu seneye kadar deselerdi ki fatih hocanın önünde bir oyuncu taraftara ana avrat düz gidecek, fatih hoca da yuhaladıkları için taraftarda suç bulacak diye; inanır mıydın? hocam sen de taraftarsın, bizler gibi. formaya ihanet edenlere tepki gösteren bizler gibi. bizim yaş grubumuza bunları, galatasaray ruhunu öğretenlerin başında gelen senin yaptığın işe inanır mıydın kendinde olsan?

    sahadaki karaktersizler ordusunun bu formayı giydiklerini gördükçe, üstüne seni bu halde gördükçe biz de dayanamıyoruz. allah aşkına fatih terim'in hangi maçlar için iyi oynadık dediğine bak, akıl izan almaz. seni tanımasak dalga geçiyor bizimle diye olay çıkar. lütfen 2019 eylülden itibaren yaptığın basın toplantılarını izle, sonra bir de eski seni izle. canın sıkkın, çok sıkıntılısın. öyle iyi tanımanın da lüzmu yok bunu anlamak için, galatasaraylı olmak yeterli.

    hiç olmazsa bizim için kendine gel. sen kendinde olunca, dediğimiz gibi şanlı galatasaray'ın zaferleriyle inliyor bütün ülke, milyonları sevindirmek için bir dur ve düşün.

    onu da geçtim, varsın şampiyon olmayalım bu sene. galatasaray karakterini yeniden görsek de bize yeter. kendine gelsen şu kulübe vereceğin katkıları kimse veremez. en azından gönül verdiğin renkler için hocam, babanın seni emanet ettiği metin abi'nin hatrı için bizleri üzme hocam.

    oturduğun yerden kalkmadığın için seninle bir tutuyor bazıları kendini, sen ayağa kalkana kadar da yanındayız. fakat ne olursun farkına var bir sıkıntın olduğunun. hem bizim için hem de kendin için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın