resim
Steven Nzonzi
Takım:-
Mevki:Ön Libero
Yaş:35
Boy:1.96
Uyruk:Fransa
  • 1031
    hakkındaki tüm "fatih terim'e posta koymuş", "yumruğunu masaya vurmuş", "bu nasıl taktik amk demiş" gibi iddiaların tümünün dün menajeri tarafından yalanlandığı kadro dışı oyuncumuz.

    ortak kanı 14 aralık 2019 galatasaray ankaragücü maçından önceki son antrenmanda ilk 11'de olmadığını öğrenince antrenmanı terketmek istemesi ki bana da bir muhabir dese ki yarın ki maçta seri sakat olduğundan kadroda yok, belhanda, feghouli ilk 11'de, nzonzi yedek diye ben de küfrü basardım. ha gel gelelim ben kendi halinde bir taraftarım. kendisi bu işten milyonlar alan bir futbolcu. böyle saygısız, fevri hareketler yapmaya hakkı yok, kadro dışı kararı da son derece doğru.

    ha bundan sonrası için kendisi gerçekten düzgün bir karakter ise gelir özür diler, kendine çeki düzen verir sonrasında da bu takımda 1.5 sene formasını 1 maç olsun kaptırmaz. bundan sonrası kendine kalmış.

    bu arada şöyle bir gerçek de var ki ankaragücü maçında elini, ayağını gözünü de bağlasak belhanda ve selçuk'un mangal yaptığı, öncesinde tam 2 dakika boyunca topu kendi yarı sahamızdan çıkaramadığımız pozisyonda bu adam olsaydı o 2. golü bize yedirmezdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın