resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:39
Uyruk:Hollanda
  • 16464
    fatih terim kovulduktan sonra 3-4 senelik anlaşma yapılıp kulübün anahtarı verilmesi gereken efsanemiz.
    ajax futbol mentalitesini bize getirebilecek aynı zamanda kulüpte saygı ve güven duyulabilecek yegane kişi.

    igor tudor denen beden hocası ve dursun özbek denen galatasaray düşmanı tarafından harcanmıştır. gönderilmesinde selçuk denen sinsi herifin de payı vardır. insanlar sürekli gidişini çarpıtıyor, aynı melo' nun transfer sezonun son 2 haftası gitmek için 40 takla attıp gittikten sonra, melo' yu koruyup hocayı kötülemek için " hamza hamzaoğlu gönderdi " imajı çizildiği gibi.

    tudor sneijder' i asla düşünmediğini yönetime iletti ve sezon başı kampa alınmadı adam! hala ibiza da gezdi diyen var.

    http://gss.gs/oOg

    tudor denen bedenci avrupa elemesi öncesi sneijder' i kampa almayıp daha 1-2 hafta önce takıma dahil olan oyuncularla ön elemeyi oynadı.

    kamp bitip takım istanbula geçince sneijder de istanbul'a geldi ,10 numaralı formanın alındığını öğrendi. yönetim tarafından kendisine belhanda' nın alındığı ve iplerin tamamen koptuğu söylendi. istese gitmiyorum ben oynamak istiyorum kontratım var diyerek kalabilirdi. kimse de gönderemezdi. o kabul etti kulubün kararına saygı duydu. bir de üstüne türkiye' de başka takıma gidemez gibi saçma bir maddeyi de kabul etti.(seni yeterli görmüyoruz ama başakşehir' e felan gidip bizi performansınla rezil etmenden korkuyoruz)

    demek ki kendisi belhanda gibi milletin anasına bacisina sövüp kontratim var burda mutluyum dese çok sevilen bir efsane olarak kalacaktı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın