• 6
    yeniden hortlamış olan şizofrenik durum.

    bana bir kişi anlatabilir mi hangi oyuncular, neden terim'i sabote etsinler?

    has adamları olan belhanda, feghouli, donk, mariano, nagatomo, selçuk, ömer, muslera ve babel mi sabote edecekler hocayı? neden sabote etsinler? sürekli oynatılıyorlar. hoca sürekli kendilerini övüyor. toz kondurmuyor. gerektiğinde taraftarı ikiye bölmeyi bile göze alıyor bu oyuncular için.

    kiralık olan ve belki de devre arası bile gidebilecek olan nzonzi, seri, andone, lemina, emre mor mu sabote ediyor? neyini edecekler? adamlar bu takımın oyuncusu değil. hoca değişse ne, değişmese ne onlar için. kaldı ki hiçbiri sürekli oynatılmadı ki. kah sakattılar, kah yerlerine yukarıdaki isimler tercih edildi. kulübeden ya da tribünden mi sabote edecekler takımı?

    peki ya neredeyse forma yüzü görmeyen adem, taylan, yunus akgün, ahmet çalık ve okan kocuk mu sabote ediyor hocayı? bu adamlar kaç maç oynadı da sabote edecek zaten?

    sakatlıktan forma yüzü göremeyen falcao, sezonu kapatmış olan luyindama, müzmin sakat şener ve neredeyse 6-7 ay sonra takımla antremanlara dönen emre akbaba mı sabote ediyor peki?

    kim sabote ediyor allah aşkına takımı ve hocayı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın