• 7368
    fatih hoca'nın başarısızlığında hala daha mustafa cengiz başkana laf çakmaya çalışan garip garip insanlar var. adam 10 kişi takıma 2-0'dan maç vermiş, hala daha terim başarısız olursa o çok sevdiğiniz başkanınız gider, terim'e bir şey olmaz diyor. sanki 3 kez giden terim değilmiş gibi.

    terim galatasaray'ın efsanesidir, ama bu sezon rezalet bir teknik direktörlük görevi icra etmektedir. sizler memnunsunuz galiba, galatasaray'ın boktan takımlara, hele ki onlar eksik kaldığında önde olduğu maçı vermesinden. başka biri olsa elli kere kovulmuş, dikilitaş meydanında sallandırıyor olurduk. istifa etmesi gerektiğini, yapamadığını söyleyince niye "terim düşmanı ve ali koç'un ekmeğine yağ sürmüş" oluyoruz, anlamıyorum. oldu olacak bizlere zillet ittifakı falan da deyin.

    musfata cengiz de galatasaray başkanıdır, bu sezon oldukça iyi işler yapmıştır. florya'nın tapusunu tekrar kulübe kazandırmak gibi inanılmaz başarılı bir işe imza atmıştır.

    aynı zamanda kulübün eski başkanlarının pisliklerini temizlemek ile uğraşıyor mustafa cengiz. ben de uyarayım, o sürekli laf çakmak için fırsat kullandığınız başkanımız giderse ortalık böyle tiplere kalacak.

    sonra dursun özbek'le uefa kupası, 96-2000 ruhu bilmem ne diye anlatır durursunuz.

    https://twitter.com/...150544672378890?s=19

    --- alıntı ---

    mustafa cengiz: “dursun özbek ile görüştüm. kendisine gel taksit yapalım dedik. ancak o kulübün hisselerini istediğini söyledi. ben buraya kulübün hisselerini vermeye gelmedim.“

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın