resim
Sofiane Feghouli
Takım:-
Mevki:Ön Libero
Yaş:34
Boy:1.77
Uyruk:Cezayir
  • 4332
    ne selçuk, ne belhanda, ne mariano ne de nagatomo (bunların da kesin gitmesi lazım) ilk gönderilmesi gereken oyuncu bence açık ara feghouli. çünkü, takımdaki çözülmesi zor en büyük problemlerden biri. artık kanat oynayamıyor, zaten ortada oynamak istediğini kendisi de söylüyor. savunma bekine katkısı sıfır, kanatta topsuz oyunda sıfır, anca top gelirse hareketleniyor. top rakip kaleye yaklaştığında faydalı oluyor ama topu geriden çıkartırken bir hayli pas hatası yapıyor. yani, sonuç anlamında faydalı bir oyuncu ama atak olgunlaştırma konusunda fazla katkı veremiyor.

    oyunu 4-4-1-1 veya 4-2-3-1'e göre kurgulasak, forvet arkasında emre akbaba ile değişmeli olarak çok faydalı olabilir ama tek forvet yine falcao olacağından ve target man kullanamayacağımızdan ileride baskı ve top tutma konularındaki sıkıntımız devam edecek.

    fenerbahçe kruse'yi vedat muriqi sayesinde taşıyabiliyor ama kruse skor yapmadığı her maç fenerbahçe'yi bildiğiniz bir kişi eksik oynatıyor. falcao, babel ve feghouli'nin aynı anda sahada olduğu hiçbir karşılaşmada bizim maçı baştan sonra domine etme şansımız yok. çünkü, böyle bir takımı taşıyacak ne oyun planımız ne de oyuncularımız var.

    bir mucize olur ve feghouli ile belhanda'yı aynı anda gönderip, bütçe yaratabilirsek ligimiz için çok iyi bir 4-4-2 takımına evrilebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın