• 7366
    ciddi şekilde feda sezonlarına hazır olmak zorunda olan taraftarlarız.
    bu sezon itibari ile - mevcut şartlarda ve gidişatta - şampiyonluk şansmızı oldukça düşük. takımın iskeleti olarak kabul edilecek futbolcuların bir çoğunun maaş yükü çok fazla. nagatomo, mariano, babel, belhanda, feghouli, falcao sözleşmeli oyuncularımız ve hepsi yüksek maaşlar alıyorlar. sezon sonu içlerinden sadece feghouli ve falcao kalacak şekilde yolları ayırabiliriz, gerek devre arası gerekse de sezon sonunda bu futbolcuları mümkün olan en fazla bedellerle satmalı ve yerlerine 25 26 yaş altı oyuncular almalıyız.
    uzunca bir süre isim yapmış futbolcuların hayalini kurmadan, gerek fransa 2. ligi gerek almanya - türk futbolcular- liglerini gözümüze kestirip takım iskeletini oluşturmalıyız.
    bu iskelet birden kurulmayacağı için 2 sezon kadar başarı beklemeden geleceğe yatırım yapmalı, bu gelecek planını sistem ile kurgulayacak bir teknik direktör edinmeliyiz.
    tüm bu sürece sabır ile yaklaşabilir miyiz çok önemli, son 8 senedir attığımız transfer adımları maalesef sürdürülebilir değil ve mantıklı olan yolu bulmalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın