resim
Hasan Gökhan Şaş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 2302
    fazla duygusal bir karakter kendisi. ama taktik/teknik bilmiyor yaklaşımını kesinlikle doğru bulmuyorum. birincisi, fatih terim'in ekiplerinde fazla şeffaflık görmezsiniz. bilmeyiz yani müfit erkasap, bülent ünder veya eser özaltındere ne kadar iyiydi. fakat bu ekiple uefa kupası ve lig şampiyonlukları geldi.

    hasan şaş ve ümit davala galatasaray'da görevlerinde hep şampiyonluklar kazandırdılar. futbolculara katkıları ne derecede bunu da bilemiyoruz. bence sorun terim'in ekibinin ne türde çalıştığının bilinmemesinde. daha doğrusu, işler yolunda gitmeyince kurbanlar genelde hasan şaş/ümit davala oluyor ki çok rahatsız edici. neden aynı şeyleri levent hoca için konuşmuyoruz? çünkü hasan duygusal, hasan kavgacı.

    hasan şaş gerçekten ruhunu, kalbini galatasaray'a veren bir adam. ben futbolun ve işin bu kısmıyla daha çok ilgiliyim. umarım kendini geliştirmeye özen gösteriyordur. ama bu kirli düzende bir şeyler başaracaksak hasan gibi ümit gibi, terim gibi özümüzden, kökümüzden yetiştirdiklerimizle geleceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın