resim
Martin Linnes
Takım:Molde
Mevki:Sağ Bek
Yaş:32
Boy:1.77
Uyruk:Norveç
  • 3453
    steven nzonziyle kiyaslamak elmayla armutu kiyaslamaktir. fakat ikisinin de sonu, keyifli aksam sohbetlerimizin sonucuyla ayni olmus, elma da armut da afiyetle mideye inmistir.

    demek ki galatasaray futbol takiminin su anda icinde bulundugu duzende, sadece isini iyi yapmaya calisan, gorev verildiginde elinden geleni ardina koymayip, kenarda veyahut tribunde beklerken kendini her zaman hazir tutan biri olmakla, takimin teknik taktik muhabbetlerinden rahatsiz olan ve sirf maclara garanti ilk on bir cikip, milli takimda boy gostermeye devam etmek icin gelen, takimdan kesildiginde teknik heyetle ilgili sikintilari daha da gun yuzune cikip salan bir adama ayni degeri gosteriyorsun demektir.

    martin linnesi sevmeyen bir tane galatasaray taraftari oldugunu dusunmuyorum, ama adam kendisine yapilan haksizliga* boyun egdigi nzonziden daha iyi biri degil. eminim ki, kendisi ortaligi ayaga kaldirsaydi, yine burada bir suru dusmani tureyecekti sirf fatih terime ters dustugu icin.

    unutmusum, buradan mariano reise selamlar, dartci gibi bulleye atiyor her orta ve pas denemesinde rakiplere imreniyorum. allahtan boyu kisa da goze carmiyor istatistikleri yoksa kesik falan yer mazallah.

    edit: mariano paragrafi eklendi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın