resim
Steven Nzonzi
Takım:-
Mevki:Ön Libero
Yaş:35
Boy:1.96
Uyruk:Fransa
  • 1014
    kendisini kadro dışı bırakanların hem futbolculuk kariyerinde hem de antrenörlük kariyerlerinde kâh saha içi kâh saha dışında göstermiş olduğu üstün alman pardon adana disiplinini bilmesek disiplinsiz olarak tanımlayabileceğimiz, 4 büyük lig'de top koşturmuş ve hepsinden değerine değer katarak ayrılmış oyuncumuz.
    sevilla ile uefa avrupa ligi finaline çıkmış, as roma ile şampiyonlar ligi yarı finali görmüş, son dünya kupası şampiyonu fransa'nın a milli takım düzeyindeki bir oyuncusu, profesyonelliğinin veya disiplininin zekatını verse kendisini gömenleri fazlasıyla ihya edeceğini düşünüyorum. kendisi için 6 kasım 2019 real madrid galatasaray maçı resmen milad oldu ve o tarihten sonra eleştirilerin dozu arttı.

    nzonzi'nin ilk başlarda yedek kalması teknik bir karardır. bunun arkasında farklı sebepler olabilir. takımın temposunun en azından oyuncu düzeyinde artırılması amaçlanmıştır. oyuncunun fizik kapasitesinin artırılması amaçlanmıştır. bunlar gayet olasıdır, haliyle pek takılmıyorum. n'zonzi'nin de bunları dert ettiğini düşünmüyorum. ancak gidip de yedek kaldığınız maçlarda veya oynasanız bile hemen her kayıpta isminiz gereğinden fazla etrafta dolaşıyorsa, takımdaki sorunun ayan beyan daha kronik olduğu belliyken sizden alakasız beklentiler isteniyorsa, noluyoruz olursunuz. o konuda steven'a ben de kırgınım.

    halbuki ben ondan, takım arkadaşını soyunma odasına kilitleyip tekme tokat ağız burun dalmasını, taraftara daha doğrusu seyirciye stad ortasında şöyle ağzını doldura doldura okkkalı bir şekilde söylenmesini, duran toplara hatta hemen her penaltıya üşüşmesini, kaptırdığı toplarda eller belde beklemesini isterdim. kesin affedilir ve hatta ilk 11 başlardı. yanlış taktik steven...
App Store'dan indirin Google Play'den alın