resim
Steven Nzonzi
Takım:-
Mevki:Ön Libero
Yaş:35
Boy:1.96
Uyruk:Fransa
  • 1013
    mıy mıy, hantal adamın teki. en iyi oynadığı maçta bile ne yapmış da, bize ne verecekti? iyi kötü ismi olan, üst seviye liglerde ve takımlarda oynamış, buna güvenilerek bir kumar oynanmış, ama tutmamış, belki bizde tutar mantığı ile yapılan bir transferdi. olmadı.

    böyle kumarları deneye deneye bulacağız bize lazım olanı. sıkıntı olan şey maliyeti, ama o da bedelsiz kiralık olduğu için telafi edilebilir oldu. baktığınız zaman melo ile benzer şeyleri yaşamış, her ikisi de yüksek bonservis bedeli ödenerek italya'da iyi takımlara transfer olmuş ama sonrasında başarısız olmuşlar. takımları bonservisi hiçe sayarak elden çıkarmış. hatırlarsınız, melo da altın bidon ödülü almıştı. juventus melo için 2009'da 25 milyon euro ödeyip almıştı, ki şimdinin 25 milyon euro'sundan daha değerli bir paraydı bu. melo için bunlar denildiyse, bu adam da altın çöp ödülü hakediyormuş aslında.

    türkiye'de gelecek yıldız ya da genç olmayan oyuncu aşağı yukarı bu profilde adamlar olacak hep. bir zamanlar bir piyasa yapmış, ama formdan düşmüş, kulübü ıskartaya çıkarmış ve kendine yeni bir sıçrama tahtası arayan oyuncular işte.

    yarın öbür gün bir başka gözden düşmüş bir isim deneyeceğiz, o da %50 oranında tutma ihtimali olan bir isim olacak. burada önemli olan kiralık olması. çünkü elden çıkarma maliyeti epey düşük.

    arkasından ağlanacak biri değil, işimize de hiç yaramayacak tipte hantal bir oyuncu çünkü. bundan sonra herhangi bir şampiyonlar ligi takımında pek başarılı olacağını sanmıyorum. yaşı 30'u geçmiş biri, pek uzun süreli oynayacağa da benzemiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın