• 45
    altyapıya 10 milyon euro'dan fazla para harcayan kulüp. sırf parma'ya kiraladıkları dejan kulusevski için büyük takımların şimdiden yarışa girdiği söyleniyor. onun dışında roma'ya gianluca mancini, inter'e marco varnier'i satmıştır yakın zamanda. bunlar şimdi aklıma gelenler. italya'ya en çok oyuncu sağlayan takım konumundalar şu an, pek çok oyuncu atalanta menşeili.

    şimdi diyecekler çıkar, sen de diagne'ye 15 milyon euro veriyorsun, 10 altyapıya harca sen de böyle ol diye. olamazsın arkadaşım. sen bir kere yarışmacı takımsın. atalanta isen bunu yaparsın ama galatasaray isen kadronda alt yapıdan max 2-3 oyuncuya yer verebilirsin. senin taraftarın 2 maç takım arka arkaya kaybetse tribüne gelmeyi kesiyor, şampiyonluğa oynadığın yerde bu riskleri alarak ilerleyemezsin. en ufak hatasında zaten o oyuncu ıslığı yer. erencan falan diyoruz mesela, 2 günde çöp ilan edilir burada 2 maç üst üste oynatsak. her sene senden şampiyonluk beklenirken bu rasyonel değil bir kere.

    trabzonspor isen bunu yapabilirsin mesela. şehir alışmış başarısızlığa zaten senelerce. altyapıdan çekirdeği kurar ilerlersin. ama eleştiriyi yaparken düzgün yapalım, bilerek yapalım. atalanta saygıyı hakediyor, küçük takım muamelesi yapmak saçma.
App Store'dan indirin Google Play'den alın