• 40
    2010-2011 sezonunda serie b'yi sampiyon tamamlayarak serie a'ya yukselmis, alt yapisi kuvvetli, 99-00 sezonunu da sayarsak 1999 yilindan bugune son 20 yilda 4 sezonu serie b'de gecirmis bir takim.
    cok severim. pazzini zamanlarindan beri sempatim de vardir ancak atalanta'yi sanki bir avrupa deviymis gibi lanse etmek de ne bileyim...

    cok kaliteli bir kadroya sahipler dogru.
    ancak bu yorumu yaptiran, her seyden once, bu kadroyu galatasaray'in maliyetlerinin oldukca altina kuran ve once oyun planina sahip olup o plana gore kuran, gasperini'dir.
    terim savunacagiz diye yapmayin soyle seyler.
    galatasaray sozluk burasi; inci veya eksi degil.

    mesele illa atalanta gibi basarili olmak da degil; mesele denemek, mesele oyun karakterine, transfer planina sahip olmak ve tum bunlarin kulubun degerlerine uygun olmasi; mesela galatasaray icin turk olmayan takimlari yenmek, atalanta icin genclige olabildigince sans verilmesidir.

    sadece 2019-2020 sezonu icin konusmak dogru olmaz cunku ciddi bir planlamanin sonucunu yasiyor atalanta ama illa karsilastiracaksak da galatasaray'in kontrasti gibidir; bizim yanlis yaptigimiz ne varsa asagi yukari dogru yapmakta, yaptigimiz yanlislari da neredeyse hic yapmamaktadir.

    velhasil; dij gujler gibi veya kandirildik halkimiz affetsin gibi bir bahane olan acilan makas bahanesi icin muthis yerinde bir ornektir.

    edit: umarim okudugumuzu anliyoruzdur: mevcut kadrolarini kurma maliyetleri, galatasaray'in mevcut kadrosunu kurma maliyeti ile karsilastirilmistir; guncel kadro degeri uzerinden bir karsilastirma yapilmamistir...
App Store'dan indirin Google Play'den alın