resim
Emre Mor
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:26
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 2535
    eğer takımda herkes iyi olsaydı, emre mor yine göz dolduramazdı. bence emre mor; iyi bir anadolu takımı topçusu. kapanan takımlara karşı kilidi açabilecek kalitede bir oyuncu değil. karşılıklı açık oyunda ancak kendini gösterebilir. emre mor milli takımda bizim çok beğenerek izleğimiz emre değil artık. çalım ve şut atma yeteneğinde ciddi bir gerileme söz konusu. takım şu an çok iyi olsaydı ve emre mor bu tarzıyla bu oyuna katılsaydı, sürekli top kaptıracağı veya çalım atarken takılacağı için belhanda'nın şimdi olduğu konuma düşerdi. belhanda'dan kalır bir yanı da yok açıkçası, çünkü her aldığı topla ya çalıma kalkıyor ya da hatalı pas veriyor. sonucunda da rakibin atağa çıkmasını sağlıyor ve oyundan düşmemek için orta sahamız geride beklemek zorunda kalıyor. bu vesile ile de kalabalık atağa çıkamıyoruz.

    dikkat ederseniz; bu sezon max. 4-5 kişi atağa çıkmaya çalışıyoruz. bugün messi bile dünyanın en iyi top sürme yeteneğine sahip futbolcusuyken pas oyunu oynuyorsa; gideyim sürekli çalım atayım, adam geçeyim, golü ben atayım, asisti ben yapayım demiyorsa, emre mor da alıp başını gitmeye çalışmamalı. etrafına bakıp pas alışverişini yapabilmeli, ceza sahasında çizgiye inmeye çalışmalı. ilerde kimse yokken paldır küldür rakibin üstüne üstüne top sürmemeli.

    maalesef kendisi bir onyekuru kalitesinde ve zekasında değil. kendini çok fazla geliştirmesi gereken şeyler var takımımızda oynayabilmesi için. ancak kendini geliştirmeye açık birisi olduğu da pek söylenemez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın