• 448
    fatih terim' i kesinlikle göndermemiş yönetimdir, yaşı yetmeyenler bilmezler tabi ama uefa kupasını kazandığımız sezonun mart ayında fatih terim italyanca kursu almaya başlamış, büyük zaferlerin geldiği sezon sonunda ise italya' nın yolunu tutmuştur. hatta fatih terim' in fiorentina' ya gidiş sürecinin nasıl başladığı ile ilgili detayları o zamanın fiorentina başkanı cecchi gori gerine gerine anlatmıştı. sonrasında yanılmıyorsam sezon sonu görevinden ayrılacağını açıklayan terim, brescia maçı sonrasında gori ile görüşüp ayrılmıştı. hatta öncesinde gori, terim benden özür dilemezse onu kovarım bile demişti.
    bu olay silsilesini anlatma nedenim faruk süren' i savunmak değil ki kendisi galatasaray' ın başına en büyük belalardan biri olan aig belasını açmış adamdır, uefa kupasının getireceği tüm kazanımları özhan canaydın ile birlikte önceden ipotekliyerek bitiren başkandır gözümde.
    fatih terim' i savunacaksınız diye olmamış şeyleri, olmuş gibi yazmayın. yoksa yaşı yeten ve bilinci yerinde olan her taraftar fatih terim' in takımımızdan her gidiş sürecini gayet iyi hatırlıyor.
    gelelim hakan şükür olayına; şükür, büyük zaferler kazandığımız sezonun ardından yapılan görüşmelerde büyük bir zam ve bonus silsilesi talep etmiş, yönetimin her adımı karşısında yeni isteklerde bulunmuştur. hatta o dönemde yönetimde olan ali dürüst basının sorularına " yeni anlaşma ile ilgili detaylar yetişmedi, formalite olarak hakan satış listesinde " demiştir ki sonrasında yok pahasına inter' e gitmiş, inter' de olsun blackburn' de olsun parma' da olsun aşırı (!) başarılı performanslar göstermiştir.
    okan ve emre konusuna da gelirsek, kendileri hakan şükür' den bir sezon sonra takımdan ayrılmışlardır. zaten ilgili sezonun ortasında galatasaray' dan gitmeyi kafasına koymuş olan bu ikili tüm sezon boyunca özellikle jardel' e sahada yok muamelesi yapmışlardır, okan' ın yaptığını yaşı yeten herkes hatırladığı için tekrar etmeye gerek yok, kardeşi emre de, ben zaten hep fenerbahçeliydim diyerek suyun karşısına bayrak adam olmuştur.
    sözün özü, faruk süren bir çok konuda hata yapmış, hatalı söylevlerde bulunmuş olabilir ama fatih terim, hakan şükür, okan buruk ve emre belezoğlu ayrılıklarında hatalı taraf değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın