• 5
    birincil öncelik kesinlikle iş ahlakı olmalı.

    bilenler vardır, efsanemiz hagi antremanlarda sıkı çalışır, özellikle deplasman maçlarına ekstra motive olurdu. tarihin en büyük yıldızlarından birinin antremanlara ve maçlara böylesine odaklanıyor olmasının, takımdaki diğer futbolculara verdiği mesajı hayal edin. şimdi ise, gol attığında taraftara trip atan "yıldızlarımız" var. ve belli ki, onları uyaran da yok.

    diğer husus, maaş. oyuncularımıza çok fazla maaş veriyoruz. 19/20 sezonunda çok iyi (fatih terim iyisi değil, yanlış anlaşılmasın) futbol oynayan lazio'nun maaş skalasına baksın merak edenler. benzer onlarca örnek bulunabilir. çok kesin hatlarla belirlenmiş bir maaş politikamız olmalı. beğenmeyenlere ise kapı gösterilmeli. burası galatasaray efendiler.

    oynamak istediğimiz futbola göre oyuncu seçmeliyiz. şunun bonservisi bitmiş, şunlar kiralıkmış, en çok çalışılan menajerin listesindeki oyuncular arasından seç-beğen-al vs. aptallığını ve hainliğini yapmayalım artık.

    ve tabi, mevcut şartları bilip, bahanelere, şikayetlere sığınmayan bir teknik direktör ve ekip gerekli. bu olmazsa, diğer her şey sıfırlanıyor çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın