• 1952
    tarih 1 haziran 2019 nihat bey 179 oy alarak tff'nin 42. başkanlığı görevine başladığı ve tebrikleri kabul ettiği tarih. eski iş adamı ve malum takımın eski yöneticilerinden biri olduğundan dolayı doğal olarak ilk tebrik edenlerde haliyle iş adamları ve malum kulübün bireyleri olacaktı.

    nihat bey'in ilk açıklamaları;

    https://www.aksam.com.tr/...ek-aday/haber-977131

    --- alıntı ---

    "tff kolay bir yer değil. bunun farkındayım ama türk futbolunu yukarıya taşımak benim en büyük mükafatım olacaktır. hayatım boyunca iyi takımlar kurmaya, takım oyuncusu olmaya çalıştım.

    iletişimin gücüne inandım. telefonum herkese açıktı. kısır tartışmaları bırakıp hedefe odaklanmalıyız. hem ekonomi, hem nüfus olarak büyük bir ülkeyiz ama maalesef enerjimizin çoğunu israf etmekteyiz."

    --- alıntı ---

    olarak kayıtlara geçmişti. o gün ilk tebriği gecikmeden kendilerine ulaştıran kişi ise doğal olarak ali bey'di. çünkü yıllarca malum takıma hizmet etmiş biriydi nihat bey.

    ali bey'in tebriklerini ilettiği mesajı ise kısaca şöyleydi;

    https://www.haberturk.com/...indeyiz-2482102-spor

    --- alıntı ---

    "nihat özdemir'e hayırlı olsun diyoruz. fenerbahçe olarak yanınızdayız ve bir adım daha öne gidiyorum, emrinizdeyiz diyorum."

    --- alıntı ---

    iki güzel açıklamadan çıkarılacak kısımlar ise şunlar olacaktı;

    "hayatım boyunca iyi takımlar kurmaya, takım oyuncusu olmaya çalıştım."

    bugünlerde de görebilecemiz üzere; fenerbahçe kulübü başkanı ali bey, başkan vekili semih bey ve merkez hakem kurulu başkanı zekeriya bey iyi bir takım ve oyuncu örnekleri olabilirdi.

    ve "bir adım daha öne gidiyorum, emrinizdeyim diyorum."

    tabi ki bir takım oyununda emir alanlarda olmalıydı. tff ne kadar güvenilirdi ya da ne zaman güvenilir oldu. türk futbolu sadece büyük bir ekonomik kaynaktı ve içindeki iyi kurulmuş takımlar tarafından yönetiliyordu. işin özeti bu.

    edit: imla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın