• 346
    2019-2020 sezonun ilk yarısında, ligin en kötü takımlarından biri olan rakibimizi, kendi sahamızda, gerçek anlamda bir pozisyona girmeden 2-0 yendiğimiz maç. gollerden biri defans oyuncusuna çarparak girdi ve diğerini penaltıdan attık. bir önceki haftada da 27 ekim 2019 beşiktaş galatasaray maçında, slovakya orta sıra takımlarını bırak türkiye süper (!) ligindeki berbat takımların bile kolaylıkla yendiği beşiktaş'a yenilmiştik. bizi yendikten sonra hakemlerin de desteğiyle beşiktaş çıkışa geçti ne yazık ki.

    beşiktaş yenilgisinden sonra oynanan bu maçta, önceleri pek forma şansı bulamayan şener özbayraklı, ahmet çalık ve jimmy durmaz ilk 11'de sahaya çıktı. ve taraftarlar olarak biz bunu teknik ekibimizin bir değişiklik yapmaya gittiğinin sinyali olarak görmek istedik. öte yandan, önceki maçlarda işe yaramadığı defalarca görülmüş olan tek forvetli ve topa sahip olmaya dayanan oyun anlayışı ve onu beceremeyen oyuncuların çoğu yine de sahadaydı. bu yüzden de doğru dürüst pozisyon yaratamadık.

    bu maç aslında farklı oyunculara rağmen pozisyon bulamamamız özelliği ile teknik ekibimize oyunculardan önce oyun anlayışını değiştirmesi gerektiği yönünde bir sinyal niteliğindeydi. teknik ekibimiz ne yazık ki bu sinyali alamadı ve bu maçta ve sonrasında gelen sakatlıklarla birlikte bu 'tek forvetli topa sahip olma oyununu', onu beceremeyen oyuncularla oynama denemelerine geri döndük. sonrasında da real madrid'den 6, paris saint germain'den 5 yiyerek olmayan şeyde ısrar etmenin bedelini ödemiş olduk.

    düzenleme: bakınızlar gizli bakınızlarla değiştirildi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın