resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 8768
    belhanda ilk geldiği senede ikinci senede kötüydü. aslına bakarsanız bu adam kötü futbolcu. ancak şunu açık bir şekilde söyleyebilirim ki kesinlikle şanslı adam. yani bu seviyesiyle nasıl oluyorda böyle bir kontrat kapmış anlamak mümkün degil. hala da piyasası olan bir oyuncu yarın arabistan’a gidince benzer bir kontrat alacak ve hayatının sonuna kadar bir milyoner olarak yaşayacak.

    karakter olarak konuşmaya gerek bile yok. hem geçen sene fenerbahçe maçında savunmadığı taç yüzünden içerde bitik fenerle berabere kalmamızda parmağı vardı. hemde maç sonu soldado ile kavgası sonucu bütün takımı karıştıran olaylarında fitilini ateşlemişti. yine benzer bir ahmaklığı trabzon deplasmanında da yapmıştı ve takımı eksik bırakmıştı. şimdi karakter olarak taraftara küfür meselesine gelmeden evvel sadece bu iki derbide yaptığıyla bence kendini belli ediyor. bunlar akılda kalmıştır diye yazdım. aslına bakarsanız hemen her maç kartlık bir olayı vardır. bu oyuncu bizim 10 numaramız olamaz.

    yetenek olarak ele alacak olursak; en sıradan anadolu takımlarına karşı bile hücum ederken dünya kadar pas hatası, top kaybı, atak yavaşlatma gibi, asla ve asla oyunu ileri oynuyor diye açıklanamayacak acemi hataları yapıyor. istatistik olarak bile adam bu sene 10 maçta 2 gol 1 asistle oynuyor bu nasıl iştir. gaziantep 10 numarası olarenwaju kayode bile 3 gol 3 asist yapmış. inanılmaz bir şekilde bu adam sneijder yerine 10 milyon verilip alındı. eski takımlarından sadece montepellier de top oynamış, dynamo kiev, shalke 04 ve sevilla’da başarısız olmuş. umarım elimizde patlamadan bu ara transferde yollarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın