2019-20 UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 6.Hafta Maçı
23:00 Parc Des Princes
5 - 0
  • 385
    beklendik bir skorla sonuçlanmış maç. fatih hoca'nın bu sezon oynattığı vasatın altı futbol bir kenarı dursun, ligimizde futbol falan oynanmadığını da gözümüze sokmuş oldular tekrardan. paris saint-germain resmen çaba göstermeden darmaduman etti bizi ve ligdeki diğer takımların da psg karşısında iyi sayılabilecek bir farkla maçı bitirebileceğini sanmıyorum.

    fatih hoca ise kariyerinin belki de en kötü zamanlarını geçiriyor. istifa etmesi gerektiğini söylemiyorum, sonuçta bahsettiğimiz kişi efsane teknik direktörümüz. ne kadar kötü futbol oynanırsa oynansın art arda gelen iki şampiyonluktan sonra kötü bir dönem geçirmesine göz yumabiliriz. ancak bu maç dışında oynanan futbolda bir iyileşme olması gerek. transfer ile çözülebilecek bir oyun değil oynanan; mevcut finansal şartları göz önünde bulundurursak. ancak hocamızın söylediği gibi devre arasını beklemeliyiz. transferler ile birlikte gelebilecek olası bir oyun anlayışı değişikliği ile bu sezonu yine şampiyon olarak tamamlamamız mümkün.

    taraftar olarak yangıncılık yapmadan önce hocamızın fazlasıyla hak ettiği sabrı göstermemiz gerekiyor bence. sezon sonunda herhangi bir değişim olmamış ise o zaman yolları ayırmak düşünülebilir.

    uzunca bir süre selçuk inan'ın da eski formuna dönmesini umut etmiştim ama hiç olmadı. korktuğum şey aynı şeyin fatih hocamız ile de yaşanması. umarım olmaz ve mayısta yine şampiyon oluruz. takımın maaş yükünü kaldırabilmek ve ffp'ye takılmamak için öncelikli hedefimiz zaten bu olmalıydı sezon başından beri. anca ffp belasından kurtulduğumuzda avrupa'da başarı konusunu tekrar gözden geçirebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın