resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 15279
    güzel anıların ve iki sezonun hatrına, ömür boyu galatasaray forması giymeye hak kazanmış, bitik ve yitik futbolcu.

    süper kahraman filmlerinde hep yaşanan bir olay vardır. kahramınız mutlaka önce madara olur ama filmin sonunda muhteşem güçlerini ortaya koyarak, geleni gideni tokatlayarak, filmin mutlu sonla bitmesini sağlar. hah işte, selçuk inan, süper kahraman filminin başında bütün kötüleri madara etti ama filmin devamında mazlum'a dönüştü, dayak yemediği kimse kalmadı.

    bir futbolcu kariyerinin sonlarında neler yapmamalı sorusunun yanıtı bu adam. belgeselci olsam, herifin belgeselini çekip, bütün genç futbolculara izlettiririm. her sene, biraz daha kötü hale geldi. önünde tugay kerimoğlu gibi bir örnek var. saha içinde sürekli tavşan gibi koşmadan da, uzun seneler futbol oynayabilirsin. ama kendine hiç bakmadığı için iyi yönleri de törpülendi.

    bu sene neden sözleşme imzalandı, halen anlayabilmiş değilim. en az 3 yıl önce galatasaray ile bağlarının kopartılması gerekiyordu. kendi adıma söyleyeyim, bir gün işimi yapamaz hale geldiğimi anladığım gün, bir saniye bile düşünmeden, çeker giderim. çünkü haysiyetli insanlar bunu yapar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın