2019-20 UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 6.Hafta Maçı
23:00 Parc Des Princes
5 - 0
  • 383
    sözlük yazarlarının hangi kafada izlediğini kavrayamadığım maç.

    arkadaş tamam çok kötüyüz de karşımızda psg var. aynı takım kendi evinde real, barça demeden 3-4 atıp geçebilen bir kadroya sahip. biz 5 yemişiz nedir yani. hem de takımın yarısı yokken. hatta yarısından bile çoğu denebilecek niteliğe sahip futbolcular yokken. (luyindama, feghouli, babel, andone ve falcao)

    bir de hocayı istifaya davet edenler var. bu kişiler yüksek ihtimalle 2017-18 sezonunda da fatih terim gelsin diye dua eden, zaman zaman da neden ferguson-manu gibi olamıyoruz diye hayıflanan kişilerden oluşuyor. böyle takım tutma ve taraftarlık olmaz. yarın fatih terim gitse gelecek olan adama da aynı şeyler söylenecek.

    bizlerin artık, taraftarından başkanına kadar şapkayı önümüze koyup düşünmeniz, fikirler üretmemiz ve icraate geçmemiz lazım. altyapı devrimi yapmadan, ekonomik olarak rahatlamadan, 5-10 senelik kadro yapılanmalarına girişmeden, sadece yıldız transferlerine odaklanmadan psg seviyesine ulaşmamız imkansız. çünkü deniz bitti. galatasaray olarak biz hiçbir zaman neymar'a 222 milyon euro, mbappe'ye 188 milyon euro, icardi'ye 105 milyon euro veremedik, veremeyeceğiz. 5 sene sonra da veremeyeceğiz, 55 sene sonra da veremeyeceğiz. bundan dolayı bu seviyeye ulaşmamızın tek şartı kendi futbolcularımızı çıkartmak. illa türk olacak diye bir şey de yok, elin fransız'ının yaptığı gibi afrika'yı tarayıp 10-11 yaşında çocukları bulup yetiştirmemiz gerekiyor. maalesef bu işin başka yolu yok. saygılar...
App Store'dan indirin Google Play'den alın