resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 8764
    galatasaray'ın tarihinde gördüğü, 10 numarayı giymiş en kötü futbolcu.

    dünya üstünde hiçbir taraftar yoktur ki, iyi oynayan, forması için savaşan, kendini takıma adayan futbolcusuna sahip çıkmasın. hele hele galatasaray taraftarı bu konuda ciddi anlamda dünyanın en iyi taraftarlarından biridir. o yüzden, takımdan ayrılan yabancı futbolcular, bu formayı bu kadar sahiplenir, futboldan kopsa bile, galatasaray ve taraftarına ait hep mutlu anılar yaşar.

    bu futbolcuya benzer yapı ile taraftar arasındaki sorun, kendisini garip şekilde savunanlar tarafından çıkartıldı. sahada hiçbir şey yapamadıkça, anlamsız argümanlarla aslında, eleştirenlerin futboldan anlamadığı anlatıldı. aslında 10 numara olmadığı 8 olduğu, 8 de tutmayınca buçuklu rakamlarla anlatılmaya çabalandı. aslında 8.25 filan diyecekler de, herif sahada o denli kötü ki, savunmaktan vazgeçtiler.

    keçi boynuzu yersin, 1 kilo yersin ağzında 25 gramlık tat alırsın, bu adam işte tam da keçi boynuzu. ne yaptığı belli değil, top kaptırır kaptırdığı topu takip etmez, 5 metreye pas veremez, 10 metreden yumuşak top gelir onu kontrol edemez, şutu yok denecek kadar az, pasları öldürücü değil, mücadelesi yetersiz. o zaman adama sorarlar; sen ne iş yaparsın?

    galatasaray'la yollarının çok önce ayrılması gerekirdi, bu gerçekleşmediği için sorun büyüdü. olur da, devre arası gönderilmezse, çok ciddi olaylar yaşanır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın