• 710
    hocam,
    senin başkan olup, eski futbolcularından herhangi birinin de teknik direktör olacağı günleri görmeyi hayal eden futbol cahilleri var sakın inanma, sakın aldanma. her eylem, her görev, her misyon, her süreç biter insanlar için; bildiğim kadarı ile sen de insansın, yaşamın doğal gerçeklerini kabullen, küçülmez aksine büyürsün. geçmiş güzel günleri lütfen kötü bitirme, kimse hep başarılı olmak zorunda değildir ama başarısızlığı kabullenmek gerçek liderlerin, büyük ufku olan insanların davranışıdır, büyük insan olduğuna inananları hayal kırıklığına uğratma.
    sen ki defalarca daha galatasaray' a gelmem, benim için bu defter kapandı, artık avrupa' yı düşünüyorum, artık milli takıma odaklandım demene rağmen sürekli geri gelmiş büyük teknik direktörümüzsün (!) ama artık durumlar kötüye gidiyor. bir kez olsun, bir kez olsun realist ol ve çık karşımıza böyle böyle böyle durumlar var o nedenle bu durumdayız de, eğer gerçekleri söylersen her taraftar seni dinler ama lütfen bahaneler sıralama ki bu sezon bahane kotan gerçekten doldu.
    ne yapacaksın bilmiyorum ama bir an önce yapmalısın hocam, zaman yok çünkü aslolan galatasaray' dır ve galatasarayımız yuvarlanarak düşüyor.
    saygılarımla
App Store'dan indirin Google Play'den alın