• 5
    soran olursa bu takıma winner karakterini terim kazandırdı diyorsunuz. hocanın katkısına, emeğine haksızlık etmek istemem; en büyük sıçramayı da kendisi ile yaptığımıza şüphe yok.

    ancak lütfen bu takımın derwall, denizli ve kalli dönemlerine de bakın. yaşınız yetmiyorsa açın okuyun. kupa 1'de yarı final oynayan ve çavuşesku'nun hakem şikesiyle elenen, kupa galipleri kupası'nda çeyrek finalde son anda çamur kaplı zemine takılıp kaybeden, dönemin ses getiren takımları olan psv'ye, eintracht frankfurt'a, roma'ya karşı zaferler elde etmiş bir takımdan bahsediyoruz. manchester united'ı elemiş bir takımdan bahsediyoruz.

    herkes tutturmuş bir makas öyküsü gidiyor. eric cantona, ryan giggs, paul ince gibi isimlerin karşısına old trafford'da kalede hayrettin ile sahaya çıkıyorduk beyler bayanlar. yine de bir umudumuz vardı. biz böyle bir takımın sevgisiyle büyüdük. o umut, o heyecan ile bu takım avrupa arenasına çıktığında maç saatini iple çekiyorduk.

    bir jenerasyona galatasaray sevgisi kazandıran maçlar bunlardı. hala herkesin hatrında olan maçlar da bunlar. ve galatasaray'ın değerlerini yitirdiğini görmek üzüyor. köklerimizden koparken bu çaresizliği daha fazla izlemek hata olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın