• 1943
    19/20 sezonu ilk yarı fikstürünü şaşırtacak şekilde 3. haftadan sonra komple yayınlayan federasyon.
    4 temsilcinin avrupa kupalarında grup aşamasında yarışacağı kesinleşmesinden sonra ilk yarının fikstürünü yayınlayıp iyi ettiler.

    bugüne kadar bu konuda bir yamuk görmedim, hatta geçen sezonlara nazaran daha sakin geçti. yoksa her takım 'ben niye bugün oynuyorum, o niye yarın oynuyo?' savaşına girecekti.

    fakat okadar övdüm, biraz da yereyim. 15. hafta çok saçma planlanmış.

    çarşamba
    paris - galatasaray

    perşembe
    wolves - beşiktaş
    gladbach - başakşehir
    basel - trabzon

    cuma
    alanya - antalya

    cumartesi
    galatasaray - ankaragücü

    pazar
    16:30 sivas - fener
    19:00 beşiktaş - malatya

    pazartesi
    başakşehir - konya
    trabzon - denizli

    avrupa ligindeki tüm temsilcilerimiz deplasmanda oynamasından dolayı ikisini pazartesi, birini de pazar akşama koymaları gerekiyordu. uzaklık bakımından da çok fazla fark olmadığından beşiktaş'ı seçmişler. haydi buna lafım yok.

    biz çarşamba günü paris'ten dönüp perşembe, cuma boş geçirip, cumartesi evimizde maç oynuyoruz. fakat avrupa liginden gelen 3 temsilciden dolayı oynayabileceğimiz en geç saatte oynuyoruz zaten. en fazla pazar gündüz maçı olabilirdi, onu da kimse istemezdi herhalde. başta yayıncı kuruluş.

    gelelim pazar gündüz oynanacak olan sivas-fener maçına. ne alaka abicim ya? oynatın işte cuma akşamı. fener cumartesi gününden beri boş. verin oynasınlar cuma akşamı sivas deplasmanında işte. hem haftaya kupa deplasmanı da var, daha fazla tatil yapmış olurlar, ne alaka yani pazar gündüz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın