resim
Djibril Arrun Cissé
Görev:Forvet Antrenörü
Takım:AJ Auxerre
Yaş:42
Uyruk:Fransa
  • 170
    meşhur sakatlık döneminden sonra eski djibril'i panathinaikos formasıyla futbol severlere gösterir gibi olmuştu. 2009-2010 sezonu öncesi panathinaikos'a transfer olduğunda takım altı yıldır şampiyonluk görememiş, olympiakos'un ise son 13 sezonda 12 şampiyonluğu bulunuyordu.

    ligde 23 gol - 5 asistlik performans gösteren djibril, olympiakos egemenliğini kırmıştı. şampiyonlukta rol oynayan sotiris ninis, sebastian leto, dimitris salpingidis gibi isimlere de değinmeden geçmemek gerekiyor. uefa'da bizimle aynı gruba düşen yeşiller üst turda efsanevi as roma maçları** oynamış, djibril bu maçları da boş geçmeyerek takımın üst tura çıkmasını sağlamıştı.

    2010-2011 sezonunu 26 gol - 9 asist ile tamamlasa da sezon sonunda olympiakos'un şampiyonluğuna engel olamamış, şampiyonlar ligi'nde ise takımı pek varlık gösterememişti. o sezon sonunda bize geleceğine dair haberler çıkmış, benim gibi sevenlerini heyecanlandırmıştı. olympiakos taraftarlarının ırkçı saldırılarından rahatsız olup lazio gibi ırkçılığın beşiği olan bir takıma transfer olarak kariyerini bitiren ilk adımı atmıştı.

    şu aralar tcheba ismiyle dj'lik kariyerini sürdürmekte olup fransa ve fildişi sahili'nde konserler vermektedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın