resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 16400
    size direk başka bir adamdan örnek vererek neden gelmemesini istediğimi söyleyeyim.
    hakan calhanoğlu : https://www.webaslan.com/...terim-SXHBQ108593SXQ
    ilerleyen yıllarda galatasaray da oynamak demek avrupa da işim bittiğinde gelmek. ha bizim yöneticiler teklif eder max 500 bin euro ve 2 yıl olacak şekilde onu kabul ederse anlarım futbolu galatasaray da bırakmak istediğini ama şöyle 2 milyon euro üzerinden 3 senelik olursa geçiniz.

    biz geçen seneden farklı bir oyun oynamıyoruz tek sorun hücum etkinliğimiz azaldı. sen 30 üstü yaş üstü adamlar yüzünden böylesin. lemina, ömer ve andone sırf bu adamlar koşabiliyor diye maç alıyor. futbolda duygusallık en saçma olay. sanki hiç para hesabı yapılmıyor, hiç kariyer hesabı yapılmıyormuş gibi galatasarayın evladı, çocuğu edebiyatından vazgeçilmiyor.

    artık bu kulübe bir hagi değilse 30 yaş üstü oyuncu alınmaması gerekiyor. her kim olursa olsun. dün salzburg - liverpool maçını izliyorum * resmen salzburg ilk 30 dakika liverpool'a sezonun en zor maçını oynattı. devamında da çok iyidiler ama bir kademe hatası bir yanlış geri pas 2-0 bitti. adamlar hem keyif veriyor hemde rekabetçiler. arda özelinde artık bizim duygusallık ile 4 senedir top oynamayan adama kucak açma gibi bir durumumuz kalmadı. geçiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın