resim
Erman Toroğlu
Görev:Eski Hakem
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 1143
    https://www.sabah.com.tr/...gi-dizayn-mi-ettiniz

    linkteki habere imza atmış yorumcu.

    --- alıntı ---

    tarih 5 aralık, günlerden perşembe saat 16.50, yer zorlu center nihat özdemir'in bürosu. ağır misafirler ayrı ayrı gelmeye başlıyorlar. peki, nereye? nihat özdemir'in bürosuna. ağır misafirler kimler mi? ikisi ali koç ile semih özsoy. diğeri kim? bence size 5 isim sorsam yine bilemezsiniz. neden? haydi, onlar f.bahçe'de yönetici. arkadaşlar, dostlar. diğeri kim? mhk başkanı zekeriya alp. haydaaa. buyurun cenaze namazına.

    toplantı 2.5 saat sürüyor. arkadaşlar bu toplantıyı neden nihat özdemir'in özel bürosunda yapıyorsunuz? nihat özdemir tff başkanı, gidersiniz futbol federasyonuna açıkça konuşursunuz. neden gizli gizli, kaçak girip görüşüyorsunuz?

    --- alıntı ---

    şu haberleri nasıl sabah, fotomaç gibi yayın organlarında sunup, aspor'da tartışabiliyor gerçekten hayret ediyorum. karşısına aldığı adamlar sırasıyla aynı zamanda tff başkanı olan türkiye'nin en yandaş müteahhitti, aynı zamanda türkiye'nin en zengin ailesinin varisi olan fenerbahçe başkanı. haberi sunması ayrı cesaret, bunu yandaş medyada yapması apayrı bir başarı. siyasete girse memleketi düze mi çıkarır diye düşünmeme sebep oluyor adam.

    ilgili yazısı doğruysa gerçekten çok büyük rezalettir. bilmiyorum bu olayı uefa'ya, fifa'ya taşıyıp memlekette bir şeyleri düzeltebilir miyiz? kendi içimizde hiçbir şeyin çözülemeyeceği çok net.
App Store'dan indirin Google Play'den alın