• 23
    11 aralık 2019 paris saint germain galatasaray maçının sonucuna ve gösterilen performansa göre değişik psikolojilerle çıkabiliriz bu maça. farklı yenilmişsek zaten taraftarlar teşrif etmezler stadyuma, takım biraz kıpırdanmışsa ortalama bir doluluk olur, bir sürprize imza atmışsak stada erken gitmek gerekebilir zira park yeri olsun stada giriş olsun kalabalık olacaktır.

    bir maçın sonucunun bi sonrak maçın psikolojisini etkilemesi doğaldır ama bu maç özelinde etkilememeli. psg maçı zaten bizim için zorunluluktan oynanan bir maç ve tek hedef artık lig şampiyonluğu. takımın kötü olduğunu, fatih hocanın takımı iyi hazırlayamadığını, oyuncularımızın iyi performans vermediğini hepimiz biliyoruz. ancak bu tribüne gelmemek için bir bahane olamaz, olmamalı. son alanya maçında* tribünde 29 bin kişi bile yoktu. bunu kabul etmek çok güç. takım iyiyse tribündeyiz, takım kötüyse hava çok soğuk, takım top oynamıyor, stadyum çok uzak bahaneleri bir anda ortaya çıkıyor. insan sevdiği ile sadece iyi günde mi beraber olur? ananız, babanız, kardeşiniz, eşiniz, dostunuz kötü gündeyse hadi eyvallah diyip gidip tek başına mı bırakıyorsunuz onları? galatasaray'ı neden yalnız bırakıyorsunuz peki?

    rakiplerin bize oranla daha zor maçlara çıkacağı bu haftada alınacak bir galibiyet ile bir anda ligin rengi ve bizim psikolojimiz değişecektir. tribüne gelecek ve gelmeyecek olanların bunu da hesaba katmasını tavsiye ederim.

    inandık biz sizlere
    #ben23rsiz
App Store'dan indirin Google Play'den alın