2019-20 UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 6.Hafta Maçı
23:00 Parc Des Princes
5 - 0
  • 140
    grubumuzda avrupa ligi için sadece bizim galibiyetimizin yetmediği club brugge'nin de puan kaybetmesini bekleyeceğimiz maç.

    açıkçası brugge'nin real madrid maçını kazanacağını tahmin ediyorum. onun için psg maçının bizim açımızdan pek bir anlamının olmadığını düşünüyorum. taktiksel olarak; mıy mıy yan pas geri pas olayına girmek maçı soğutma adına ilk defa yararımıza olacaktır. ilk etapta kontrayı düşünmek veya kaptığımız toplarla ani hücuma çıkmaktan daha çok kör topal da olsa kontrollü oyunu ve topa sahip olmayı denemeliyiz. çünkü karşımızda tempolu oyun ile kendini bulan dakikalar geçtikçe ritm tutan bir psg olacaktır. ayrıca topa ilk etapta sahip olmak psg'li futbolcuları kızdırmamıza ve daha kolay hata yapmalarına sebep olacaktır.

    gel gelelim ilk on bir ile ilgili düşüncelerime; fatih terim maça, muslera- mariano, donk, marcao, nagatomo- lemina, seri, nzonzi, ömer, belhanda, falcao* on biri ile çıkacaktır.

    böyle bir on bir de ancak pas oyunu yapacak bir on birdir.

    maçın gidişatı ne olursa olsun maçta sakin kalmalıyız. hem fiziksel hem de zihinsel yıpranmalardan mümkün olduğunca kaçınmalıyız. çünkü bizim önceliğimiz bu sezon nazarında artık avrupa değil türkiye ligi şampiyonluğudur. fatih terimin de her maç sonu açıklamasında belirttiği üzere ocak ayına mümkün olan en asgari hasarla girmeliyiz.

    herşeyin dışında ne olursa olsun vurduğun gol olsun cimbombomum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın