resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 4074
    gündeme getirtilmesi, transfer basınında yankı uyandırması, kap muhabbetleri derken hemen herkes tarafından ülkede belki en çok ses getiren transferlerden birisi olmayı başardı. buraya kadar güzel fakat;

    bu ligden negredo ve persie gibi 2 fiyasko geçti. sosyal medyada kendi kazık yemişliklerini, sakatlık yaşadı diye bastırmaya çalışan ve iyi gün taraftarının etkisiyle gömülmeye mesken tutulmuştur.

    bu adam zamanında büyük sesler yankılattı ama bunun önünü kesen galatasaray olmadı. monaco’da bile çok ahım şahım değildi. ama galatasaray’da öyle birşey var ki isteseler gomis’i uçurdukları gibi falcao’yu da uçururlar. takım içinde bazılarının kıskanç olması saha içinde bile bencilce oynamalarından falcao’yu aralarına almadıkları belli. önce bu düzen bozulacak sonra da forvet mevkiisinin 2 yıl sonra tekrar canlanması gerekir. nihayetinde üretken ve bitiriciliği olan potansiyelli bir topçu. 35 gol sözü vermemiş ve keyfi iş yapmamıştır. işler rayına girdiğinde daha başka bir forvet daha kaliteli bir falcao görülecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın