resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 16395
    çok uygun bir maaşla dönmesi durumunda kendisini istemeyen galatasaray taraftarını anlamıyorum. zirveden dibe vurmuş bir arda turan'ın, tekrar kendisini ispatlamak, ömür boyu muhtaç olacağı camiasına kendisini tekrar kabul ettirmek ve futbolu onurlu bir noktada bırakmak için çok ama çok çalışacağına inanıyorum. çok çalışan bir arda turan'ın da neler yapabileceğini hepimiz biliyoruz. bugün 40 yaşında emre belözoğlu'nun fener'e yaptığı katkı ortada. arda da tekrar form tutarsa kanatta, 10 numarada hatta yaşı ilerleyince 8 numarada muazzam katkı verebilir. veremezse de galatasaray değil kendisi kaybeder, dolayısıyla bizim için futbol adına alınabilecek bir risk.

    herkes hastane, gazeteci olaylarını söylüyor. kardeşim siz hayatınızda hiç mi hata yapmadınız? hiç mi arkadaşınız için birine atarlanmadınız? hiç mi size iftira atan birini dövmediniz? hadi yeni kuşağı anlarım onlar el bebek gül bebek yetişti, sokak nedir, kavga nedir, racon nedir bilmez, ancak 30 yaş üstü taraftarın ılık gibi "ama gazeteci dövdü yeaa" tripleri nedir. bugün 65 yaşında fatih terim mekan basarken neden sesiniz çıkmadı. her insan aynı karaktere sahip olmak zorunda değil, arda da bayrampaşalı sokak kültüründen gelmiş bir çocuk. futbolcu olmak lord gibi davranmayı mı gerektirir?

    her şeyi geçtim, tıkır tıkır işleyen, kolej havasında bir takımımız olur da arda gelmesin kimyayı bozar diyeni anlarım. zaten takım papaz dolu, oyuna odaklanan yok, herkes artist, arda'nın yeniden yükselme hırsı bence şu takıma pozitif etki eder. özellikle ligimizde. bence bu transfer zaten olacak ve arda kendisini istemeyenlere cevabı sahada verecek. o zaman sizler de tıpkı burak yılmaz'ı kral ilan eden bjk'liler gibi kıvıracaksınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın