resim
Sofiane Feghouli
Takım:Karagümrük
Mevki:Ön Libero
Yaş:34
Boy:1.77
Uyruk:Cezayir
  • 4313
    kendisinin sezonun ilk yarı ve ikinci yarı performansları arasındaki fark nasıl bu kadar büyük olabiliyor bir türlü anlam veremiyorum. geçen sene ilk yarı neredeyse ayakları tutmuyordu, ikinci yarı bir başladı takımı şampiyonluğa götürdü. evet sadece tek yarıda takımın şampiyonluktaki en büyük etkisi oldu. ama adam sezonun birinci devrelerinde ne yaşıyor ne yapıyor bilmiyorum ama daha ilk devre iyi olduğu görülmedi. tamam yaşlı bir futbolcu fiziğinin yazın düşmesi ve genç oyunculardan daha geç hazır hale gelmesi biraz normal ama bu 2 maç olur bilemedin 3 maç. tamam bu sene neredeyse tüm yaz afrika kupasında mücadele ettin bu sene biraz daha geç kendini bulman gayet normal ama bu da 5 maç olsun olmadı 7 maç olsun diyelim de koca bir devre nasıl kendini bulamaz bir futbolcu gerçekten tuhaf.

    hayır özellik olarak da ağır bir kanat oyuncusu, takımı hızlı atağa çıkaracak yada hızla içe kat edebilecek bir futbolcudan ziyade daha çok takım oyununa katılan oyun kurucu kanat dediğimiz futbolculardan. takımımızın da hızlı hücuma çıkabilecek kanat oyunculara ihtiyacı ortadayken bir de kötü performans göstermesi acayip çekilmez oluyor.

    kendisini derhal toparlaması ve geçen sezonlar olduğu gibi 2. devre yüksek performans göstermesini diliyorum. aksi halde 2 iyi kanat oyuncusu alabilmemiz zor olacağından büyük sıkıntı çekeceğiz demektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın