resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 16385
    gerek fatih terim'le olan tartışmasını gerek siyasi yönünü gerekse de adamlık vasıfları ve kariyerini arka planda bırakarak konuya sadece futbol olarak baktığımda takımımıza gazla oynayacağı 2-3 maç dışında uzun vadede katkısı olmayacağını düşündüğüm oyuncudur. çünkü kendisinin oynadığı mevkiler genelde sol açık ve 10 numara pozisyonudur. bölge bölge buralarda rekabete gireceği oyuncularımızla kıyaslayarak inceleyelim.

    sol kanatta formda bir ömer bayram, babel ve gündemde olan onyekuru yu kesebileceğini asla düşünmüyorum. fiziksel açıdan bu oyuncuların hepsinden daha geride ve artık yaşından dolayı da fiziğinin daha ileri gitmesini beklemiyorum. babel'e el freni kisvesi altında tahammül edemeyen galatasaraylılar'ın sol kanatta görmek isteyeceği son adam arda turan'dır.

    gelelim 10 numara pozisyonuna, bu bölgede oynama şansı sol kanada göre nispeten daha yüksek gibi görünebilir. şu an için rekabet edeceği kişiler emre akbaba, belhanda ve belki seri. kendisinin fizik ve tempo olarak 10 numara pozisyonunda yine bu 3 oyuncuyu kesebileceğini de düşünmüyorum. belhanda'ya tahammülün zor olduğu galatasaray'da, arda gibi bir el frenini bu bölgede oynatmak taraftara eziyet olur.

    ve en önemlisi çoğu galatasaray taraftarının özellikle türkiye ligi maçlarında görmek istediği çift santraforlu düzende de arda turan'a ihtiyaç yoktur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın