2019-20 UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 6.Hafta Maçı
23:00 Parc Des Princes
5 - 0
  • 89
    bizim açımızdan kabus gibi geçen grup aşamasının son maçıdır. oysaki kura çekimi ne güzel başlamıştı. finalin istanbul'da oynanacak olmasıyla birlikte hamit ve sneijder'in de katılımlarıyla adeta gövde gösterisi yapmış, galatasaray markasını bir kez daha tüm dünyaya duyurmuştuk.
    son yıllarda unutmuş olsakta galatasaray avrupa'da bir markadır. şampiyonlar ligi'ne en çok katılan 15 takımdan biridir. puan durumu ne olursa olsun, oyuncu kalitesi ne olursa olsun, galatasaray takımı hangi deplasmana giderse gitsin yüksek özgüvenle kazanmak için gider. psg maçının da diğer maçlardan bir farkı yoktur. galatasaray'ın bunu yapabilecek tarihi ve mazisi vardır. çünkü şampiyonlar ligi'nde oyuncular kadar markalar da oynar. bunu en iyi bilen de hocamız fatih terim olmasına rağmen gelinen nokta çok üzücüdür çünkü bu tablodan haberi olmayan bir oyuncu grubu ve tarihini reddeden bir teknik kadro bulunmaktadır.
    taraftarımızın umutsuz olmasının nedeni de budur.
    herşeye rağmen üzerimizdeki ölü toprağını atmak adına bu maçın kazanılması çok önemlidir. kim bilir belki de yeni bir hikayenin başlangıcını izleyebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın