resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 6244
    gelsin. dedikodulardan anladığım kadarıyla devre arasında amacımız, eski, bitik, karakter sorunu olan oyuncularımızı geri alıp, muslera, lemina, onyekuru ve falcao dörtlüsü ile bunlara bir şampiyonluk ve bir kaç milyon tl hediye etmek.

    galatasaray’dan ayrıldıktan sonra verdiği röportajda galatasaray kelimesini anmamış, o takım olarak bahsetmiştir. lakin evlattır, evlat el öperse olaylar çözülür. büyük bir ezel dizisi içerisinde yaşadığımız şu günlerde eğer arda gelecekse kendisi haydi haydi gelebilir. zaten evladımızı isteyen bir takım olmadığından, daha 28 yaşında kulüpsüz kendisi. 28 yaşında geleceğine yatırım yapabiliriz, mesela 29 sonrası içinden iniesta çıkabilir. arda abisi de messi performansı sergiler birlikte yeni nesil gençlerimizi “adam” yaparlar. iş ahlakı olan bir kaç oyuncu kaybederiz ama adamlığı sorgulanamayacak adamlar kazanmış oluruz.

    dediğim gibi arda turan dönebilecekse kendisi de dönebilir. hatta volkan demirel bile gelebilir; belli ki “seni buraya getiren yeteneğin burada tutacak olan ise karakterindir” cümlesini sökmüşüz çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın