resim
Steven Nzonzi
Takım:-
Mevki:Ön Libero
Yaş:35
Boy:1.96
Uyruk:Fransa
  • 872
    bu adamda bir şey eksik, bir şey eksik diyorum sene başından beri, buldum. daha doğrusu ben daha yeni kesin olarak buna emin oldum.

    pas tekniği, oyun zekası ya da cv'si gibi şeyleri tartismayacagim. fakat kusura bakmayın arkadaşlar, bu abimiz ceyhun gulselam modunda takılıyor. sertlik sıfır.

    bizim şu an orta sahada en çok ihtiyaç duyduğumuz şey tempo ve sertlik. seri zaten nasıl zenci anlamadım, dokununca düşüyor. belhanda'yi hiç saymıyorum. orta sahada tam olarak ne yaptığını bilen, standartı olan, tempo yapan ve sertlik katan tek oyuncu lemina.

    rabbim boy pos vermiş, biraz sert ol be adam. biraz sert ol. sarı kart gör ya. hatta sertlikten dolayı bir kırmızı gör. o kadar temiz oynamaya çalışıyor ki, yok ağam bu olmaz. bakın cv ya da futbol bilgisini tartışmiyorum. bizim orta sahamizin tempo ve sertliğe ihtiyacı varken çubuk kraker gibi adamı oraya koyunca olmuyor.

    donk belki kendisinden daha az teknik ya da cv olarak çok daha geride ama en azından rakibi korkutuyor, sertlik koyuyor. bazen at gibi fırlayıp ileri koşuyor topla falan. zaten bu kadar durağan oynama sebeplerimizin başında lemina dışında orta saha oynayan topçuların temposuz ve yumuşak olması.
App Store'dan indirin Google Play'den alın