resim
Jean Michaël Seri
Takım:Hull City
Mevki:Ön Libero
Yaş:32
Boy:1.68
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 1137
    baba geçin bu işleri. yok takım ona göre değilmiş, yok pas isteyen araya kaçan yokmuş, yok çok durağan oynuyormuşuz bilmem ne.

    yahu ben anlamadım, bu belhanda denen arkadaş kötü oynarken herkes araya kaçıyor, bu mariano denen arkadaş orta atacakken herkes ceza sahasına doluşuyor, bu nzonzi denen arkadaş top çıkartamazken herkes top almaya geliyor da seri topu alınca mı herkes bırakıyor top istemeyi? bu durağan görüntü her futbolcu için geçerli değil mi? o zaman her kötü oynayan bunun arkasına saklansın? biz de görüyoruz takım pasör bir orta saha için doğru bir takım değil ama bu kadar kötü oynanmaz ki? ceza sahası veya çevresinde buluştuğu her topu kaybeden, dikine oynamaya kalkıştığı üç toptan ikisinde başarısız olan, ikili mücadele kazanma yetisi zaten olmayan, driblingi olmayan kötü bir futbolcu seri. bunu kabul etmek lazım.

    evet kısa mesafeli pası net oynama ve savunma arkasına uzun topu iyi atma özelliği var. bunlar tolgay ali arslan'da da var. onu getirseydik? bu iki özellik orta saha oynamak için yeterli midir yani? ilk özelliği pasör olmak olan adam bu kadar top kaybetmez. evet belki sihirli meziyetlerini ortaya koymasını takım engelliyordur ama bu kadar top kaybetmesi kendi başarısızlığı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın