• 132
    son 2 sezonda şampiyon olsak da başarısızmış! vay be bazı arkadaşların başarı kriteri gerçekten hayli yüksek. mircea lucescu, 2002 yılında şampiyon yapıp, 3. yıldızı aldırdığında aynı bu arkadaşlar gibi düşünen kişilerce gönderilmiş ama şampiyon olamadığımız her sezon keşke göndermeseydik denilmiş ve sürekli tekrar gelmesi için uğraşılmıştı.

    şampiyonlukların önemi, şampiyon olamadığınız sezonlarda anlaşılıyor. o zamanlar da bize iyi futbol oynatması yetmez, şampiyon olamadıktan sonra bir anlamı yok diyoruz. fatih terim'den bu dördüncü dönemi boyunca daha iyi futbol oynatan teknik direktörler olabilirdi ama uefa sınırlaması sürecinde fatih terim'den daha başarılı olan bir teknik direktör olmazdı bence.

    mevcut durum pek parlak değil ama fatih terim, "ocak ayında bir şeyleri çözeceğiz" diyorsa, taraftar tarafından ocak'a kadar beklenmeyecek kadar da mı kredisi yok?

    hep neden alex ferguson'umuz veya arsene wenger'imiz olamadı deniyor ya işte hep bu tatminsizlik yüzünden. onlar hep mi süper futbol oynattılar, hep mi başarılı oldular? mümkün mü bu? iniş ve çıkışlar olsa da önemli olan bir şekilde hep beraber bu sorunların üstesinden gelmek.

    inanıyorum, bu dönemde yaşacağımız daha çok güzel şeyler var...
App Store'dan indirin Google Play'den alın