resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 4150
    adem büyük: (32) yedek forvet ve rotasyon anlamında kadroya iyi ki katılmış dediğim isimlerin başında geliyor. ama yaşlı, her geçen sezon fiziğinden ve enerjisinden götürecektir. şu an ki hali bile ucu ucuna yeterken önümüzde ki sezonlarda etkisiz kalabilir.

    ryan babel: (32) formsuz ve asıl mevkisi forvet değil . hatta ne kanatta ne forvette randıman alınabilen bir oyuncu değil. sistemsizlikle de birleşince maliyetli ve yanlış bir transfer olarak gözüküyor. anca donk gibi gerektiğinde tribünde bekleyecek sakatlık veya ceza durumlarında forveti yada kanadı idare edebilecek bir oyuncu. fakat bu şekilde kullanmak için maliyeti çok yüksek.

    radamel falcao: (33) kadroda kendisini tamamlayabilecek bir forvet yok.buna en yakın isim olan andone sezonu kapattı gibi. yüksek maliyetli ve yaşlı, sakatlık problemi de olduğu için yine yanlış transfer.

    mbaye diagne: (27) kiralıktan geri dönebilir, karakteri de futbolu da problemli. 10m euro bonservis bedelini hakedecek yetenek yada özelliklere sahip değil, yanlış yatırım transferi. işin komiği parayı sonraki sezona aktarabilmek adına alınmış ve 13 m euro teklif alınmasına rağmen elden çıkartılmayıp yine başka bir yanlış hamle daha yapılmış.

    florin andone: (26) sakatlandı ve sezonu kapattı. hırslı ve özverili bir oyuncu ama bonservisi bizde değil ve sezonun geri kalanında katkı verebileceği bile meçhul. tek sezonluk idare etmelik forvet.

    şöyle bir baktığımızda takımın forvet hattındaki oyuncuların çoğu 32 yaşın üstünde ve genci, yaşlısı her biri ayrı problemlere sahip. bir çoğu yanlış transfer ve kulübün bunlardan en az zararla kurtulması gerekiyor. ama akıllanmayan galatasaray taraftarı 34 yaşında ki gomis'i de bu listeye ekleyerek tüy dikmek istiyor. bizde oynarken son dönemlerinde performansı düşmüş, transfer olduğu yarıştan uzak arap liginde 1 sezon geçirmiş, maliyetli ve yabancı kontenjanı işgal edecek gomis'i (34) almak istiyor.

    ben böyle akıl tutulması ne gördüm, ne duydum. günü kurtarmaktan ne zaman vazgeçeceğiz? ne zaman biraz olsun mantıkla hareket etmeyi öğreneceğiz? bu kulüp elinde 4 tane 30 yaş üstü forvet oyuncusuyla ne başarabilir ? finansal anlamda ne kazanabilir? takım 2 senedir futbol oynamıyor, tempo sorunu çekiyor, bu sezon kanatlardan ilerleyemiyor, hızlı ve atletik oyuncun kalmamış ama 34 yaşında ki gomis gelsin. diagnesine, falcaosuna , babeline bol keseden maaşlar verilmiş bir de gomise verelim ne olacak, zaten oldu ki şampiyon olup şampiyonlar ligine gidersek* bütün kazandığımızı yine futbolcuların maaşına yatıralım. sonra halandı niye taksite bağlayamadık diye ağlarsınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın