• 11
    bir çocuğun hayal dünyasına sahip kişilerin yönettiği twitter hesabıdır. çocukların geçmişi çok farklı yorumlaması söz konusudur ve gerçeklerden olabildiğince uzakta bir hayal dünyasına sahiptirler. biz büyüdükçe geçmiş ile ilgili hafızamız gerçeklikten uzaklaşmaya başlar.

    https://twitter.com/...331753794457602?s=21

    burada 3 pozisyondan bahsetmişler. geçen hafta oynanan 1 aralık 2019 trabzonspor galatasaray maçından 2 pozisyon var: tokat ve gol. hadi tokat tamam da attıkları ittirmeli golde sahneyi öyle hatırlıyorlarsa vah ki ne vah. topun kaleye girmesi dışında hiçbir şey uyuşmuyor.

    diğer pozisyon ise geçen sezon oynanan 10 şubat 2019 galatasaray trabzonspor maçı 'ndaki penaltı mevzusu. öyle bir göstermişler ki sanki bileğe basılmış. ayağın hemen yanını sıyırıyor bizim oyuncu orada o kadar. ayağa basıyorsa da çok az bir kısmına basıyor. o da ayağın yanına. bu videoda bileğe bastırmışlar vah ki ne vah buna da.

    ayrıca birileri şunların kafasına o penaltı verilmeyen pozisyon sırasında 3-1 önde olduğumuzu kazısın. sanki bizi yenecekleri penaltı verilmedi! al penaltıyı gol yap oldu mu sana 3-2! sonrası ise hayal dünyası ve olasılık dünyası ancak o maçta biz daha iyiydik unutulmasın.

    eğer bu gerçek bunların kafalarına kazınmazsa 10-20 yıl sonra bile bazıları sanki bu verilmeyen penaltı ile şampiyon olduğumuzu sanacak. tıpkı yıllar önceki şampiyonluğumuzda ankaragücü'nü 8-0 yenemeseydik şampiyon olamayacağımızı sananlar gibi!
App Store'dan indirin Google Play'den alın