• 15
    disiplin, gaye ile başarıyı bağlayan köprüdür der jim rohn.

    2019-2020 sezonunda futbol takımımızda dikkat edilmesi gereken bir durum tespitim var. merak etmeyin galatasaray düşmanlarının duymak, görmek isteyeceği türden "takımda disiplinsizlik var", takımda bölünmeler var" falan zırvalamayacağım. galatasaray düşmanlarına tavrımız bellidir.

    benim gözlemim daha günlük ve anlık bireysel patlamalar. takımı sırtlayan ömer bayram, adem büyük gibi oyuncularda son bir kaç maçtır gözlemlediğim bir ruh hali var. ya yorgunlar, stresliler, ya da aşırı bir özgüven ile öfkeyi kontrol edemiyorlar. tehlikeli hareketler var. önce ts deplasmanında ömer bayram, pereira denilen çirkefin oyununa geldi. hakem ömer'i atsa mahvolurduk. geçmişte bazı oyuncularımızın nasıl atıldığını biliyoruz. sonra tuzlaspor ile kupa maçında adem büyük top kalecideyken gidip ayağına bastı. basmadı da ayağının kenarına geldi diye düşünenler olabilir. adem hamleyi yaptı. yapmaması gereken buydu.

    zaten sorumsuz davranan futbolcuların çok olduğu bir takımda bu arkadaşlar neredeyse bütün sorumluluğu alıyorlar. bu hareketlerine devam ederlerse tam toparlanıyoruz derken bizi yakabilirler. burayı okuyorlarsa dikkatli olmalarını rica edeyim. şu an kendi performansları sayesinde düşmedik, ayaktayız. bu iş devamlılık ister. öyle kısa devre yaptım, kafam attı durumu olmamalı. başarı, süreklilik ister. bazen bir yanlış, tüm doğruları götürebiliyor. teknik ekibin de bu durumu görüp futbolcularımızı uyardığını umut ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın