• 696
    hocam,

    senin yerinde olsam, istediğim her şeyi yapardım. nasıl olsa ne yapsan sana tapacak bir çok taraftar var. her maç sonrası ya iyi oynadığımızı söylüyorsun, ya oyuncularını medyanın ya da taraftarın (seyirci falan her ne haltsa) önüne atıyorsun. iyi eğitimli köpekler gibi, sana tapanlar da oyuncuları ruhsuzlukla falan suçluyor. ama sen efsane kalıyorsun, herhangi bir hatan falan da olmuyor. seni azıcık eleştirenler bile, önce onlarca övgü cümlesi yazıp, selçuk inan'ı neden oynattığını falan soruyor. şu an tarihin en kötü galatasaraylarından biri var ve yığınların nezdinde senin eleştiri eşiğin ancak selçuk inan. mükemmel.

    hocam, bir sürü paran var. bir takım alsan, adını da kendi adın yapsan. sana tapanlar da gitseler, o takımı destekleseler, güzel olmaz mı? sen gidersen galatasaray mahvolurmuş, öyle diyorlar. mahvolsa bile, kahrolmadan galatasaray'ı sevenler takımlarını desteklese. ben yıllardır vasatlaşan, kazansa bile çok kötü oynayan, çağın gerisinde kalmış, ''türk olmayan takımları'' bırak yenmeyi, o takımlara gol bile atamayan galatasaray istemiyorum. galatasaraylıyım ve kahroluyorum. umut da yok çünkü böyle bir galatasaray var ama sen en ufak bir şekilde suçlu değilsin. hep olduğu gibi.

    fatihterimspor takımı için milyonlarca taraftar var, kesin başarılı olursunuz. hem galatasaray tarihinde örneği de var. şampiyon bile oldular. siz de olursunuz. ne dersin hocam?
App Store'dan indirin Google Play'den alın