• 694
    hocam,

    antreman saatlerinde bu takım ne yapıyor? lisedeki beden hocaları gibi yoklama alıp, çocuklara top verip çayını kahveni alıp öğretmenler odasında klimanın yanına mı gidiyorsun hocam?

    galatasaray gibi bir takımın böyle oynamasında başka bir gerekçe göremiyorum. sorun sanırım sende hocam. ne dediysen yaptı bu yönetim, belki de kariyerinin en şeffaf yönetimi ile çalışıyorsun. teknik olarak ne etliye ne sütlüye karışan tam istediğin gibi tüm ipleri sana bırakmış bir yönetim var.

    peki bir şeyleri başarmak için daha ne kadar zaman tahammül edicez? taraftar sabır taşına döndü. sürekli ocak ayını işaret ediyorsun; ocak ayında ne değişecek güzel hocam? yine mi 30 yaş üstü geçmişe yatırımlar yapacağız. diagne'yi mi geri çağıracaksın hocam yoksa gomis'i mi? melo falan ne dersin hocam? taraftar da sesini çıkarmaz değil mi?

    scout ekibinle iletişim halinde misin hocam? var mı elinde bir oyuncu listesi. yoksa yine iki üç oyuncuya kafayı taktın, transfer döneminin son anına kadar o 33'lük dedeleri mi bekleyeceğiz hocam? hazır mı sosyal medya transfer videosu? mitroğlu falan mı hocam? alanya'da 34 yaşında cisse diye bir adam var hocam, istersen 8 milyon euro karşılığında alanya yelkenleri suya indirir, hiç vakit kaybetme hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın