resim
David Robert Joseph Beckham
Görev:Başkan
Takım:Miami
Yaş:49
Uyruk:İngiltere
  • 83
    dünya üzerindeki star kavramının tanımlarından biridir. çok iyi bir futbolcu olmasının yanında yakışıklılığı, hayatı ve iyi yönetilen kariyeriyle her zaman dikkat çeker.
    futbolculuğu ne yazık ki, starlığının gölgesinde kalmıştır. manchester united ve ingiltere milli takımı kaptanlığını yapmış birinden bahsediyoruz. adamı oralarda yakışıklı diye oynatmaz, kaptan yapmazlar.
    real madrid'de oynadığı son sezon takım dökülürken bile en iyi oyuncusuydu real'in. şampiyonluktaki en büyük pay kesinlikle onundu. takımı ayakta tutan futbolcuydu. sadece pasları ile değil, takıma aşıladığı hırs ile önemli bir rol oynadı.

    futboldan kazandığı paralar dışında bir çok geliri olan bir star olarak, alışılan dışında bir profil sergiliyor beckham. örneğin sahadaki hırslı oyunu. bunun dışında o kadar sansasyonel hayata rağmen formdan düşütüğü pek görülmedi. bu da futbolu çok ciddiye aldığını, idmanlarda kaytarmadığını, işini iyi yaptığını özetle iyi bir profesyonel olduğunu gösteriyor.

    takdir etmek gerekir ki; beckham'ın onda biri kadar bile kazanmadan dağılıp giden, ne futbola ne kendisine faydası olmayan bir çok star gördük.
App Store'dan indirin Google Play'den alın