resim
Adem Büyük
Görev:Futbol Şube Sorumlusu
Takım:-
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 809
    doğru koşuları yapamıyor. e tabii ki yapamayacak! ömer'in de mesela tekniği çok üst düzey değil. e bunlar normal değil mi? rotasyon oyuncusu diye transfer ettiğimiz adamlar bunlar, hatta gelirlerken taraftarın bir kısmının burun kıvırdığı adamlar. şimdi bu adamlar çıkmışlar, yüreklerini ortaya koyarak mücadeleleriyle ve sınırlı yetenekleriyle(evet sınırlı, adem de ömer de şampiyonlar ligi'nde hiçbir takımın banko 11 oyuncusu olamaz) canla başla uğraşıyorlar ve katkı da veriyorlar. ikisi de sağ olsun, var olsun. ikisini de çok seviyorum ve geldikleri günden beri de destekliyorum ama yapabileceklerinin maksimumu bu. bu ayıp değil, kötü değil. zaten maksimum bunu yapabilecekleri için bu paraya oynuyorlar. galatasaray'ın kötü oyunun, az pozisyon bulmasının nedeni ömer'in doğru pası atamaması, adem'in doğru koşuyu yapamaması değil belhanda'nın, feghouli'nin, babel'in, falcao'nun, hala savunsam da seri'nin, mariano'nun, nagatomo'nun yapmaları gerekenleri yapamamaları. eğer çözümü de adem'in doğru koşuyu yapmasında arayacaksak bu sezon gerçekten de çöp oldu demektir.

    bir takım adem ile ömer ile şampiyon olacak, şampiyonlar liginde başarı yakalayacak olsa akhisar yapardı, malatya yapardı. bu adamlar üzerlerine düşeni belki de fazlasıyla yaptılar zaten. allah razı olsun. ama bu kadar. fazlasını istemek imkansızı istemek olur.

    not: adem'in eksik yönlerini yazan arkadaşımıza sonuna kadar katılıyorum, çok haklı. benim anlatmak istediğim şey başkaydı, umarım anlaşılmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın