resim
Mario René Junior Lemina
Takım:Wolverhampton
Mevki:Ön Libero
Yaş:30
Boy:1.84
Uyruk:Gabon
  • 708
    1 aralık 2019 trabzonspor galatasaray maçı‘nda yaşadığı sakatlığın çok ciddi olmadığını umuyorum. elbette doktor değilim, şahsi görüşüm tamamen devre sonuna kadar devam edebilmesinden ve daha ziyade temennimden oluşmaktadır.

    kendisi hakkında az bilinen bir gerçek, kendisinin 8 numara pozisyonunda oynamasıdır. sanıyorum geldiği günden sonra artan ve son dönemde %70-80’lere çıkan performansı ile gerek bizlere, gerek ise 10 numaralı formamızı giyen arkadaşın aslında 8 numara olduğunu iddia ederek yaptığı işlerin aslında iyi işler olduğunu anlatmaya çalışan arkadaşlara 8 numara pozisyonunun nasıl oynanması gerektiğini göstermiştir.

    kendisi bildiğim kadarıyla kronik sakat bir arkadaş değil, geçen sene sakatlandığı ve tm verilerine göre 110 gün kaçırdığı sakatlığı ile ilk sakatlığı benzer yerde denilebilecekse de, arka adele çekmesi bunlardan farklı bir bölge. bu bağlamda southampton yönetimini çağırıp “yeni bir van dijk, yeni bir mane ister misiniz? pep 6 ayda sizden kapar” diyerek, bunu yaparken de sözlükteki fanlarından yardım alarak belhanda ile kafa kafaya takas etmeye çalışmamış lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın