resim
Steven Nzonzi
Takım:-
Mevki:Ön Libero
Yaş:35
Boy:1.96
Uyruk:Fransa
  • 816
    ayagi cok temiz oldugu, cv'si ve selvi boyu sayesinde ilk geldiginde ben dahil bir cok taraftarin gozunu cok guzel boyamis yetersiz ve ruhsuz futbolcu.

    kagni gibi oldugunun zaten artik herkes farkina vardi ama farkina varilmayan ve cok onemli bir eksigi daha var bu arkadasin.
    topsuz oyunda yok. yerine geldigi fernando reges'in tirnagi katki ver(e)miyor. terim de buna uyandigi icin son maclarda orada lemina'yi deniyordu.

    kendisini bir kac mactir ozellikle izliyorum ve malesef neredeyse belhanda kadar gamsiz oynadigini farkettim. takim top kaybediyor, defansa en yakin oyunculardan biri olmasina ragmen her seferinde yuruye yuruye defansa geliyor. boyle oyuncularin galatasaray'da isi yok. hele isin savunmaya yakin tarafinda hic yok. bu tur adamlar ve/veya bu mentaliteyle oynayan futbolcular yuzunden bu kadar rezil futbol oynuyoruz.

    bu tavrini degistirmedigi surece asla forma verilmemeli kendisine. bu ve bunun gibi gamsiz oyuncularin sure almasi her seyden once omer ve lemina gibi 90 dakika sahada basmadik yer birakmayan oyunculara haksizliktir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın